Skip to Content

Izazovite sreću!

Hajde da obeležimo Mesec sreće uz jedan izazov! Reč je o životnim sitnicama zbog kojih smo srećni. Podelite sreću sa svima. I sa nama. Na društvenim medijima pokrećemo izazov deljenja. Reč je o lepim trenucima koje delite sa svojim najmilijima dok kuvate u kuhinji, doručkujete, ručate ili samo uživate u zajedničkim trenucima za stolom. Mi shvatamo društvene mreže bukvalno i koristimo ih na pravi način – tako što širimo dobre vibracije i inspirišemo ljude širom sveta. Hajde da preplavimo internet lepim trenucima i srećnim licima

Izazov

  1. Postavite fotografiju srećnog trenutka uz hranu sa porodicom ili najboljim prijateljem na okupljanju uz obrok na vaš Instagram nalog – naravno uz poštovanje svih mera u vezi sa koronom. To može da bude fotografija vaše devojke koja ne može da sakrije radost za ručkom ili nasmejane dece koja se smeju na maminu šalu.
  2. Tagujte nas i stavite naše haštagove #MojReceptZaSreću i #UživajteZajedno.
  3. Pošto smo napravili partnerstvo sa SOS dečijim selima Srbije, kupovinom Somat i Mer proizvoda pomažete njihov rad. Period trajanja akcije je od 11.10. do 14.11.2021.

Želimo da podstaknemo što je moguće više ljudi da podele svoje srećne trenutke sa svima. Ako pratite naše savete i trikove da učestvujete, moći ćete da postavite čitavu galeriju slika punih radosti. Zagarantovano.

Plašite se nereda? Nema potrebe!

Kada se vaš trenutak zajedničkog uživanja završi, nema potrebe da brinete o prljavim sudovima.
Somat uklanja čak i najuporniju prljavštinu kao što su masnoća i zagorela hrana, a sudovi ponovo postaju lako i savršeno očišćeni.

Saznajte više

  • Upoznajte se sa našom inicijativom #enjoytogether

  • Ko kaže da pranje sudova mora da bude dosadno? Uz ove trikove zabava je zagarantovana! A sa našim moćnim proizvodima pranje sudova je neverovatno lako!

  • Pronađite savršeni recept koji će oduševiti vaše najmilije na sledećem zajedničkom okupljanju.