Mer proizvodi za ručno pranje sudova

Mer Pro Nature

Mer Pro Nature – Održivi ekološki deterdžent za ručno pranje sudova – tečnost, prirodno dobijeni sastojci, efekat brzog odmašćivanja, pH neutralan, svež miris 500 ml

  • EFIKASNO ČIŠĆENJE: Zahvaljujući svojoj efikasnoj formuli, MER Pro Nature lako uklanja masnoću i deluje protiv prljavštine.
  • NEŽNO ZA KOŽU: Uprkos snažnom efektu odmašćivanja, naša pH neutralna formula je dermatološki ispitana i nežno štiti čak i osetljivu kožu.
  • EKOLOŠKI PRIHVATLJIVO: Formulacija se sastoji od 95,5% prirodno dobijenih sastojaka na bazi obnovljivih sirovina. Nosi oznaku sertifikacije ECO LABEL, koja postavlja visoke standarde za ekološki prihvatljive proizvode.
  • ODRŽIVO: Naša ambalaža je napravljena od 100% recikliranog PET materijala. I boca i čep mogu da se recikliraju. Molimo vas da reciklirate ambalažu posle upotrebe.

Mer 5+ Action

Mer 5+ Action (Mer Secrets of the Chef 5+) predstavlja rešenje za sve glavne probleme kod pranja sudova u jednom proizvodu. Efikasno deluje protiv tvrdokorne masnoće. Čak i mala količina može da očisti puno sudova i sprečava neprijatne mirise. Uživajte u pet efekata u samo jednoj boci!

Formula za samočišćenje: Najnoviji Mer sa efektom samoodmašćivanja čisti sudove zahvaljujući novoj formuli koja prodire duboko u masnoću i prljavštinu i lako je vezuje bez potrebe za ribanjem*. (ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI)

Boca je napravljena od 100% reciklirane plastike.

*bez mehaničkih pokreta, u poređenju sa prethodnom Mer formulom.

Mer Balsam

Mer Balsam obezbeđuje savršeno rešenje za potrošače sa osetljivom kožom.

  • Dermatološki ispitana i pH neutralna formula
  • Prirodni prijatni miris u varijantama od aloe vere do zelenog čaja
  • Dejstvo prirodnih sastojaka

Imamo savete za vas

Ovde pročitajte još sugestija za savršene rezultate pranja.

Povezani članci