Skip to Content

Somat All in 1 Pro Nature

Informacije o proizvodu

Somat All in 1 Pro Nature je moćna tableta za sudomašinu koja deluje protiv tvrdokornih mrlja i tragova kako bi sudovi bili čisti i osveženi! Tablete za sudomašinu se jednostavno koriste, a svaka ima svoj omot koji ne mora da se skida jer se biorazgradiva folija rastvara u vodi. Njihova formula obezbeđuje održivo pranje i sadrži 94% prirodno dobijenih sastojaka, a opet postiže 100% Somat rezultata.

Nema potrebe za doziranjem i natapanjem! Somat All in 1 Pro Nature tablete za sudomašinu mogu da se koriste za sve tanjire, čaše, šolje, flaše, srebrninu, escajg, pribor za jelo, šerpe i tiganje. Tablete za sudomašinu nemaju miris i potpuno uklanjaju neželjene tragove hrane, a čaše glanca do sjajne čistoće u svakom ciklusu pranja. Tablete imaju nezavisni Ecolabel sertifikat kao ekološki prihvatljiv proizvod. Ambalaža je takođe ekološki prihvatljiva i potpuno reciklabilna – njen karton se pravi od 100% recikliranih materijala.

Isprobajte naše Pro Nature proizvode!

Upotreba

Napunite sudomašinu

Tableta ne mora da se vadi iz omota jer se folija rastvara tokom ciklusa pranja

Stavite tabletu u komoru

Pokrenite napunjenu sudomašinu

Za savršene rezultate pranja

Trenutno dejstvo

Sjaj nerđajućeg čelika

Zaštita stakla

Čuva mašinu

Imamo savete za vas

Ovde pročitajte još sugestija za savršene rezultate pranja.

Još proizvoda za čišćenje

  • Somat Gold
  • Somat All in One Extra
  • Somat All in One
  • Somat Excellence 4u1 Caps

#UŽIVAJTEZAJEDNO

  • Pronađite savršeni recept koji će oduševiti vaše najmilije na sledećem zajedničkom okupljanju.

  • Brojni važni životni trenuci se dešavaju dok pravimo ili delimo obroke, tako se povezujemo jedni sa drugima. Pročitajte zanimljive činjenice i ideje o tome u našim inspirativnim člancima.

  • Ko kaže da pranje sudova mora da bude dosadno? Uz ove trikove zabava je zagarantovana! A sa našim moćnim proizvodima pranje sudova je neverovatno lako!