Skip to Content

Okupljanje izaziva sreću

Prijateljima dugujemo neke od najsrećnijih uspomena. Kada ste zajedno, dosadne situacije se uvek pretvore u zabavne. Čvrste veze i dobri odnosi sa vašim najmilijima ne samo da vas čine srećnijim, već i smanjuju stres i doprinose zdravlju. To je činjenica.

Uživanje u kvalitetnom zajedničkom vremenu sa porodicom i prijateljima je takođe izvor prave sreće. Jer zajedništvo je sve. Zar ne? Kada razmišljamo o srećnim trenucima u životu, često se setimo situacija koje smo podelili sa najmilijima. Kuhinjske žurke u prvom stanu ili velika večera sa celom porodicom na bakin 80. rođendan. Ima toliko toga.

Uživajte u zajedničkim trenucima sreće

Način na koji se nosimo sa teškim situacijama oblikuje naše zadovoljstvo: Kada možemo da savladamo izazove, srećniji smo. U ovo doba porodica i prijatelji su naročito značajni. Oni pružaju podršku i sigurnost. I daju vam do znanja se da niste izolovani sa svojim problemima. Zajedničko suočavanje s njima ne samo da smanjuje anksioznost i stres, već i povećava životnu radost. Zbog toga uvek treba da težimo dobrim odnosima sa bliskim osobama.

Jer ništa nije bolje od pravog prijatelja. Ali moramo da vodimo računa, posebno sada. Date okolnosti ograničavaju naše mogućnosti, ali video-pozivi i društvene mreže su dobar način da ostanete u kontaktu. Ne možete da jedete zajedno? Nikakav problem. Isplanirajte ručak sa prijateljima, pokrenite video-poziv u koji mogu svi da se uključe i imaćete veliku grupu ljudi koji zajedno uživaju u ručku. Ostanite u kontaktu i učvrstite svoje prijateljstvo. Zajednički obroci su izvodljivi čak i u vreme korone i prosto vas čine srećnim.

Nikada ne kuvajte sami!

Kuvanje je isto kao i jedenje. Morate da budete oprezni u vezi sa sastajanjem sa mnogo ljudi, a ipak možete da provodite vreme zajedno. I kuvajte zajedno. Ima još dosta vremena do sledećeg velikog roštilja. Šta ima veze? Video-pozivi su izvodljivi i u bašti. Možete i da napravite pričaonicu u kojoj ćete deliti najnovije savete za kuvanje. Digitalizacija otvara toliko mogućnosti da provodite vreme zajedno, čak i kada niste zajedno. Iskoristite to!

Pošto još uvek možete da se vidite sa jednim prijateljem, pozovite onog najboljeg na kuvanje. Isprobajte recept koji nikada niste spremali. Budite radoznali i istražite nove ukuse. Možete i da budete kreativni i probate raklet ili fondu. A za desert možete da nabavite čokoladnu fontanu u koju ćete da umačete narezano voće. Ovo su savršeni obroci za deljenje sa najdražim osobama koji će svakako završiti kao uspomene na sreću.

Kuvajte zajedno, jedite zajedno, #UživajteZajedno!

Uživanje u vremenu sa prijateljima se ne završava za trpezarijskim stolom. Prestanite da gledate priče – kreirajte ih. Društvene igre su ponovo u modi. Ako ne volite da ih igrate, izađite i radite nešto u prirodi. Počnite zajedno da trčite ili vozite bicikl. Bavljenje sportom izaziva sreću i naravno doprinosi zdravlju. I mnogo je zabavno. Postavite zajedničke ciljeve koje želite da ostvarite zajedno. Ovako pravite uspomene za ceo život i jačate prijateljstvo.

Želite da radite nešto sa porodicom? Šta kažete na zajednički projekat na kome svi mogu da sarađuju? Npr. redizajniranje kuhinje. Očistite je, bacite šta vam ne treba i razmislite kako bi mogla da bude lepša. Promene su važne. One izazivaju sreću. A ako svi sarađuju, bićete brži i cela porodica će imati koristi. Zato što zajednički projekat uključuje rad svih. I to je nešto što traje večno.

Čvrsto kao naše prijateljstvo

Kako biste proveli što više vremena sa najmilijima, koristite naše proizvode za lako održavanje posuđa. Jer ako vam treba manje vremena za pranje sudova, imate više vremena za sebe. Takođe ćete osetiti sreću jer ste izabrali pravi proizvod i kupili pravu stvar.

Organizacija caruje!

Tajna čiste kuhinje je organizacija sudova! Ne samo da prostor za kuvanje izgleda čistije, već i sređivanje posle jela bude mnogo lakše. Zamolite svakog prijatelja ili člana porodice da sredi po jedan deo sudova. Tako ćete uštedeti vreme i ostaće vam više vremena za zabavu.

Pronađite svakodnevne ideje i uključite se u izazov #MojReceptZaSreću!

  1. Iskustvo: Napravite novo strano jelo i podelite sliku svog rezultata
  2. Osmeh: Napravite veselu listu pesama za kuvanje i podelite je
  3. Meditacija: Razmislite o svoja tri dostignuća za dan i podelite ih
  4. Druženje: Organizujte veče društvenih igara sa prijateljima na internetu i podelite svoju listu saveta
  5. Iskustvo: Organizujte tematsko veče – kuvajte, ukrašavajte, uređujte, lepo se obucite i podelite to sa drugima
  6. Odmor: Provedite popodne sa vaflima kod kuće sa svojom porodicom
  7. Iskustvo: Napravite čitalački klub sa prijateljima i razgovarajte na skajpu za vreme ručka o utiscima i podelite sliku

Pročitajte više o izazovu

Čvrsto kao naše prijateljstvo

Kako biste proveli što više vremena sa najmilijima, koristite naše proizvode za lako održavanje posuđa. Jer ako vam treba manje vremena za pranje sudova, imate više vremena za sebe. Takođe ćete osetiti sreću jer ste izabrali pravi proizvod i kupili pravu stvar.

Saznajte više

  • Upoznajte se sa našom inicijativom #enjoytogether

  • Ko kaže da pranje sudova mora da bude dosadno? Uz ove trikove zabava je zagarantovana! A sa našim moćnim proizvodima pranje sudova je neverovatno lako!

  • Pronađite savršeni recept koji će oduševiti vaše najmilije na sledećem zajedničkom okupljanju.