Skip to Content

Podelite sreću

Jedna od najboljih stvari na svetu je kada delite sreću sa drugima Brojne studije su pokazale da davanje izaziva sreću i da je dobro za zdravlje. Lako je! Ne morate da kupujete poklon i date ga nekome. Doživite sreću samo davanjem dobrih saveta prijateljima, doniranjem novca u dobrotvorne svrhe ili deljenjem dobrog obroka! Zajedničko kuvanje i obroci – čak i na daljinu – definitivno doprinose sreći.
Davanje povećava sreću, ali vodite računa jer je takođe zarazno.

Budite srećni zajedno!

Sreća ne može da se postigne u samoći. Naučnici kažu da je društvena interakcija temelj sreće i dobra za mentalnu dobrobit. Povezivanje sa prijateljima i porodicom je važno, ali treba da se povezujete i sa drugim ljudima da biste delili sreću na širem planu. Ljudi koji se okružuju prijateljima koji ih podržavaju nisu samo srećniji, već su i uspešniji u životu.

#UživajteZajedno širom sveta!

Da li ste nekad pokušali da sami napravite ukusan obrok? Kada uspete u tome, osetite sreću.

Ali život bi bio dosadan kada bismo jeli isto jelo iznova. Dobra stvar je to što se kuvanje uči u praksi. Poenta kuvanja je u doživljavanju novih ukusa, sastojaka i recepata iz celog sveta. A dok to radite uvek otkrivate nešto zbog čega vaša jela budu još bolja.

Kombinovanjem sastojaka i ukusa iz različitih zemalja dobijate potpuno nova iskustva. Evo nekoliko zabavnih recepata koje možete da isprobate sa prijateljima. Samo napred!

Podelite obrok - podelite sreću

Kada delite hranu sa drugima takođe delite radost i sreću sa njima. Sve se vrti oko sitnica: deljenje domaće hrane kao što su špagete ili pečeni krompir sa najboljim prijateljima učvršćuje vašu vezu.

Mnogo toga možete da naučite kroz razgovor o iskustvima u kuvanju sa drugima. I nikad se ne zna, možda neko od vaših prijatelja ima trik kako da poboljšate svoju omiljenu supu, a neko drugi može da vam pomogne da napravite savršenu rolnicu sušija. Ne morate da guglate. Samo pitajte.

Ali ako želite da iskoristite internet, zašto ne biste pokrenuli blog o hrani? Ili podelili svoje recepte na Instagramu. Komunicirajte sa celim svetom i pomozite drugima da budu srećniji tako što ćete podeliti radost koju pronalazite u kuvanju.

Pomoć za sreću

Prijatelji su uvek tu jedni za druge. Bez obzira na to šta se desi. I to je najbolja stvar u životu. Naročito u teškim situacijama. Svi smo bili u njima. Ako imate prijatelja koji je pod stresom ili mu je teško da sam prolazi kroz svakodnevnicu, pomozite kada god možete. Postoji mnogo stvari koje možete da uradite. Pomozite mu oko sudova i kuvanja. To ne košta ništa, a vredi više od svog novca na svetu.

Pronađite svakodnevne ideje i uključite se u izazov #MojReceptZaSreću!

  1. Osmeh: Podelite sa prijateljima svoje omiljene recepte, one koji vam izmame osmeh na licu
  2. Davanje: Napravite poseban obrok i donesite ga porodici
  3. Cilj: Saznajte više o globalnim temama i podelite sa drugima šta mislite da biste mogli da uradite
  4. Cilj: Sastavite svoj spisak životnih želja sa vremenskim ciljevima i krenite da ih ostvarujete!
  5. Davanje: Organizujte onlajn kuhinjsku žurku i podelite sa prijateljima svoje najbolje tajne recepte
  6. Pomoć: Na poslu, u školi, u zgradi ili tokom kupovine – pomozite nekome kome je potrebna pomoć i podelite svoja osećanja
  7. Zahvalnost: Kažite prijateljima ili porodici za kompliment koji ste dobili i recite kako se osećate zbog njega

Pročitajte više o izazovu

Plašite se nereda? Nema potrebe!

Kada se vaš trenutak zajedničkog uživanja završi, nema potrebe da brinete o prljavim sudovima.
Somat uklanja čak i najuporniju prljavštinu kao što su masnoća i zagorela hrana, a sudovi ponovo postaju lako i savršeno očišćeni.

Saznajte više

  • Upoznajte se sa našom inicijativom #enjoytogether

  • Ko kaže da pranje sudova mora da bude dosadno? Uz ove trikove zabava je zagarantovana! A sa našim moćnim proizvodima pranje sudova je neverovatno lako!

  • Pronađite savršeni recept koji će oduševiti vaše najmilije na sledećem zajedničkom okupljanju.