Somat Logo

Tablete, prašak ili gel – koji je najbolji deterdžent za sudomašinu i kako se koristi

Koje god tablete, prašak ili gel da koristite, svaki deterdžent za sudomašinu završi kao sapunica koja vam pere sudove Koje god tablete, prašak ili gel da koristite, svaki deterdžent za sudomašinu završi kao sapunica koja vam pere sudove

Deterdženti za sudomašinu postoje u svim oblicima i veličinama. Koji je pravi za vas? Pa, najkraći odgovor glasi: onaj koji vam se najviše sviđa. Možete sami da ih uporedite, da testirate najbolje proizvode u svojoj sudomašini i odlučite da li vam najviše odgovaraju tablete, prašak ili gel. Kako su tablete za sudomašinu najpopularniji oblik deterdženta za sudomašinu, primetićete da je ponuda proizvoda najveća u ovoj kategoriji. U nastavku se nalaze detaljnije informacije o tome koje su tablete najbolje za određenu namenu

Deterdžent za sudomašinu u tabletama – najpopularniji proizvod

Tablete za sudomašinu su vrlo popularan oblik deterdženta za sudomašinu. Lako se koriste, efikasne su i postoji veliki asortiman formula. Pošto je dostupan tako veliki broj različitih vrsta tableta za sudomašinu,  verovatno ćete ih pronaći na popustu ili akciji. U tabeli sa poređenjem ispod pogledajte koje su tablete najpogodnije za određenu namenu.

1. Somat Classic Tabs predstavljaju najbolje sredstvo za čišćenje opšte namene ako nameravate da koristite tablete deterdženta u kombinaciji sa pomoćnom solju i sredstvima za ispiranje. U video snimku ispod pogledajte kako da koristite tablete za sudomašinu i kako da dodate so i sredstvo za ispiranje u sudomašinu.

2. Poređenja radi, Somat All in One 8 Actions Powerful Cleaning ima iste karakteristike čišćenja kao i klasične tablete, ali i šest dodatnih prednosti, uključujući trenutnu aktivaciju, uklanjanje fleka od čaja i kafe, zaštitu stakla, sredstvo za ispiranje, so za sudomašinu i zaštitu za mašinu.

3. Ako tražite još efikasniji multiaktivni proizvod, Somat All in One Extra 9 Actions ima iste karakteristike čišćenja kao i klasične tablete, ali i šest dodatnih prednosti proizvoda Somat 7, a broj odlike se penje do 10 uz dodatni neutralizator mirisa, efikasno čišćenje već od 40° i dodatni sjaj za nerđajući čelik.

Naša najbolja tableta za sudomašinu je Somat Gold 12 Multi-Active. Pored svih gorenavedenih odlika proizvoda, ove tablete nude i dodatnu snagu za čišćenje zagorelih šerpi i tiganja, kao i dodatni efekat sušenja. Bonus: tableta se dobija spakovana u tanku foliju koja ne mora ručno da se skida. Stavite je direktno u odeljak za deterdžent, a ona će se rastvoriti u mašini. Uzgred: nismo jedini koji smatraju da je Somat Gold najbolja tableta za sudomašinu koja postoji. Vodeća nemačka kompanija za testiranje potrošačkih proizvoda „Stiftung Warentest” proglasila je ove tablete najboljim multiaktivnim tabletama u nedavnom poređenju proizvoda, a ocenjene su najboljom ocenom i u drugim testovima.

Praškasti deterdžent za sudomašinu – klasičan i pouzdan

Praškasti deterdžent za sudomašinu je predstavljao standard pre pojave tableta tokom 1990-ih. Prašak je poput tablete u rastresitom obliku, što vam omogućava fleksibilno doziranje deterdženta. Somat Classic Powder je vaš izbor ako želite da zadržite klasičnu rutinu korišćenja sudomašine. 

Prašak stavljate na isto mesto kao i tablete. Koristite  posudu za merenje ili kašiku za dodavanje praška u dozator za sapun, prema uputstvima za doziranje na pakovanju. Obavezno koristite so i sredstvo za ispiranje jer praškasti deterdžent ne sadrži ove aditive

Deterdžent za sudomašinu u vidu gela – zvezda u usponu

Gel je poslednjih godina postao veoma popularan.

U video snimku ispod pogledajte kako da koristite gel za sudomašinu.

Doziranje ne može biti jednostavnije, jer se cela formula samo ubaci u dozator za sapun bez otpakivanja.

Filtriraj po kategorijama: